Què aprendrem?

Cada vegada més, per completar els projectes acadèmics i laborals, necessitem traslladar-los al llenguatge visual. Aquest curs va dirigit a qui tingui un projecte de qualsevol disciplina (humanitats, enginyeries, màrqueting, etc.) i vulgui d’exposar-lo visualment. Una formació bàsica que t’ajuda a entendre i a utilitzar el llenguatge visual.

No importa el dispositiu que facis servir per produir les imatges, es tracta de conèixer la gramàtica visual i la tècnica que més s’adequa al nostre projecte i a les nostres possibiltats.

Per facilitar-nos el treball hauràs de dir-nos quin dispositiu utilitzaràs (mòbil, tablet o càmera), i així et podrem guiar millor.

 

Qui ens ho ensenya?

Liliana Torres, graduada en direcció a l’ESCAC, guionista i professora a diverses escoles a Barcelona, es va especialitzar en produir i dirigir documentals a Mèxic.

El seu primer llargmetratge de ficció, “Family tour”, es va estrenar el 2013 al Festival de Sant Sebastià i ha rebut diversos premis, entre ells el de Millor Pel·lícula Europea al Europe Crossing Borders.

El 2015, el Col·legi de Directors de Catalunya la va reconèixer com a Millor directora novell.

Actualment prepara el seu segon llargmetratge produit per Isabel Coixet.

 

Informació pràctica

Quant dura: 32 hores   

Quan es fa: Del 2 de maig al 6 de juny, tots els dilluns i dimecres (excepte el dia 16, festiu a Barcelona)

Dilluns i dimecres de 16.30 a 20hs

Preu: 220€ (20% descompte si ets sòciamiga)

Per inscriure’t descarrega aquest formulari.