Què aprendrem?

Arduino és un sistema de Hardware Lliure. És la base sobre la qual es construeixen i desenvolupen un bon nombre de projectes relacionats amb els microcontroladors i l’electrònica en general. Les seves aplicacions són múltiples: domòtica, robòtica, sensors de moviment, creació i interpretació de música electrònica, entre moltes altres.

En aquest taller activarem leds i botons per començar a tenir contacte amb les plaques, el soldador, els cables i les resistències.

 

Qui ens ho ensenya?

Bàcum, productora d’arts escèniques i visuals (http://www.bacum.info/), creada amb la idea de produir espectacles pluridisciplinars. Han centrat el seu treball en la fusió de les noves tecnologies amb les arts escèniques i recentment han desenvolupat un treball musical i de programació multimèdia per a Múcab Dans.

 

Informació pràctica

Quant dura: 6 hores   

Quan es fa: dilluns 8 i dimecres 10 de Febrer. De 16.30hs a 19.30hs

Preu: 30€ (20% descompte si ets sòciamiga).

Per inscriure’t descarrega aquest formulari.