IMG_-7y5j1y

Quan em va arribar la proposta de la Maia Creus de participar en aquest número de Quadern dedicat a una reflexió crítica sobre les relacions entre acció cultural, indústria i administració pública i, en paraules de la mateixa Maia, fer-ho des de «l’exemplaritat en femení» aplicada a la forma de gestió i relació inventada des del centre cultural La Bonne, vaig tenir una doble sensació. D’una banda, il·lusió pel fet que se’ns demanés d’escriure sobre les nostres experiències en relació amb aquest centre cultural històric, i, de l’altra, el dubte de fins a quin punt seria capaç de posar paraules a allò que estem vivint. La proposta de la Maia es convertia, doncs, en un repte i una oportunitat per començar a explicar i a explicar-nos el que hem estat fent, ja que en el tràfec de la pràctica i la supervivència, com sol passar, no hem tingut gaire temps per a la narrativa…

Accediu a l’entrevista sencera aquí:
http://quadern.fundacioars.org/la-bonne-o-com-trans-mutar-de-la-gestio-a-la-gestacio-cultural/