magma-festival-26-6-2015-flyerdigital

Ens fa molta il·lusió anunciar i convidar-vos a la primera edició del MAGMA FESTIVAL a La Bonne el proper 26 de juny, una ocasió per aplegar-se i celebrar, crear xarxes i en definitiva, visibilitzar l’art fet per dones. Estrenem la proposta amb els concerts de dues dones volcàniques que formen part del Nou So Africà de Barcelona: NAKANY KANTÉ (pop malinke de Guinea Conakry) i ANITA ZENGEZA (Bitter & daily pop de Zimbàbue).

A continuació Dj Niki –col·laboradora habitual de La Bonne especialitzada en fer-nos ballar– estarà als plats amb Dj Extra Z, en una vetllada en què gaudirem de la degustació afrollatina del Càtering de Sindillar/Sindihogar.

Divendres 26 de juny a les 21h al pati de l’edifici. Obertura de portes: 20h. Bo d’ajut: a la voluntat

Us hi esperem!