Vídeo realitzat per Marina Arias© per commemorar el renaixement del Grup Theta.

 

Després d’uns anys més tranquils, el grup Theta torna a començar amb la intenció de reactivar totes aquelles idees, accions i produccions que van fer possible la creació d’aquesta comunitat gestada a la Bonne. Per continuar creixent i desenvolupant-ne la identitat, es programaran diverses activitats, com tallers, trobades, col·loquis d’idees etc. La intenció és fer d’aquest espai un lloc latent i vital on s’investigui, es produeixi, es reflexioni i es comparteixi l’art de la presència, la performance i l’acció.

Es reuneixen quinzenalment els dimecres per fer una trobada de performance, en què tres artistes convidades accionen i després té lloc un col·loqui entre totes. I mensualment fan un taller en relació amb el cos i l’acció.

Tots dos esdeveniments estan oberts a qualsevol dona que vulgui participar-hi, tant en algun taller com en fer una performance. Per a més informació contactar a través de: thetaperformance@gmail.com

Per aquest trimestre està programat el taller amb l’Ona Mestre ‘Cos, Consciència, Energia en moviment’ els dies 14, 21 i 28 d’abril a la Sala Gran (3r pis). Cliqueu les dates per saber-ne tots els detalls.