A4_cartell_residencies_bonne_2015_fonsmari72dpiLa Bonne obre convocatòria de residències a artistes pel tercer trimestre del curs 2014-2015. Aquest cop la convocatòria posa el focus d’atenció en la proposta de projecte i la perspectiva des d’on ho fa. Valorarem especialment l’originalitat / singularitat de la proposta, així com una idea d’implicació amb alguna de les activitats que desenvolupa la Bonne i/o el seu caràcter social.

 

Les artistes seleccionades compartiran espai amb els altres tres projectes residents a la Bonne (Les Salonnières, Cultura Trans i Grup Theta). Faràn ús compartit de l’Obradora, una sala de 54 m² amb llum natural i wifi, situada al 3r pis de l’edifici. També tindràn accés a altres espais polivalents del centre així com l’opció de fer ús de l’estudi de so i gravació. Les artistes hauràn d’ajustar els seus horaris de treball als de l’edifici Francesca Bonnemaison: de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00.

La residència a la Bonne es farà del 15 de març al 15 de juny, data al voltant de la qual es farà una presentació pública del treball desenvolupat.

La proposta s’ha d’enviar omplint el formulari a continuació. El formulari tancarà el dia 1 de març a les 00:00. La resolució es farà pública a partir del 8 de març.