Estem en/entre/per la construcció, la reparació, la celebració, la supervivència, l’entusiasme, la precarietat, el voluntariat, l’excel·lència, la indignació, l’alegria, el post post post, la transfiguració, la rotació, la immigració, la cura, el cansament, la viudetat, el dol, el naixement, l’alletament, el transfeminisme, la memòria, el ganxet, les ganes, la calma, l’estranyesa, la familiaritat, el llegat, la falta de referents, el madrinatge, les 45 revolucions, l’standby, l’assemblea constituent, la inspiració, el co-working, la intuïció, la raó, les gràcies, les desgràcies, de cara i d’esquena al post-patriarcat, el final cut, les cures, l’acció, la reacció, la repercussió, la bellesa, les velleses, el crowdfunding, les herbes remeieres, les píndoles formatives, les contradiccions, les contraccions, les afirmacions, els desitjos, els miracles, la falta de liquiditat, la tendresa, l’excés de certeses, els drames, la rebel·lió, l’escolta, els crits, el silenci, les llavors, la gestació, les pors, la polèmica, el coratge i sobretot: molts altres punts suspensius…