riley on marketing ♥“Per què les nenes haurien de voler princeses i els nens súperherois? Per què es pressuposa que a les nenes ens agraden les coses de color rosa i als nens no?” El vídeo de la nena de 5 anys que es queixa de com la indústria estereotipa els rols de gènere a través de les joguines ja fa temps que corre per internet i posa sobre la taula un concepte nou per a moltes: la genderització de les joguines.

A la Bonne en el marc del projecte europeu She-Culture vam produir una sèrie de curt-metratges que tracten aquesta problemàtica. Demà dimarts en fem el passi. Hi seran presents les directores de la Xarxa de Museus de Dones d’Europa, les entitats sòcies d’aquest projecte, que presentaran la tasca desenvolupada en els últims mesos. Obrirà l’acte Montserrat Gatell, directora de l’Institut Català de les Dones.

A les 18:00 a la sala ‘LaCuina’ de la Bonne. Esdeveniment obert al públic i gratuït!

teaser she-cultureEnllaç invitació oficial