El juny passat la Inés Tarradellas –dissenyadora gràfica autodefinida com a “no-artista”– ens presentava el seu projecte de reflexió crítica sobre la indústria de la moda i el consum: ‘VESTIDURES’.

Ara acollim l’exposició que porta itinerant des del passat gener per diferents centres cívics i espais galerístics de la ciutat; una exposició constituïda per 6 cartells de brand-mandales (mandales formades per marques de roba) cada un dels quals exposa una problemàtica entorn el món de la moda i planteja la necessitat de trobar-hi alternatives.

El qüestionament desemboca en una declaració de 6 principis i un manifest invitant a “l’emancipació de la indústria de la moda per una indumentària lliure, tranquil·la i feliç”. la revolució de la moda des de l’acció individual.

exposicio vestidures

L’exposició es troba al 3r pis de l’edifici de la diputació i la trobareu oberta de dilluns a divendres de 10 del matí a 7 del vespre. Per més info visiteu el blog del projecte.

A1 ComprarxemocionsArticles relacionats: Vestidures & Pocket Memory: presentació de projectes + OPEN DEBATE