k2_items_src_665e3353c5a0a1298b58f0408e39e998

A La Bonne continuem actives amb nous projectes. Ja tenim a punt Wikidones, una proposta de treball col·lectiu per afavorir la participació de les dones en l’edició de continguts a la Viquipèdia. Està desenvolupat i coordinat per La Bonne, a partir d’una idea inicial de Susana Noguero, compta amb el suport de la Regidoria de Dones i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, i amb la col·laboració d’Amical Wikimèdia i Eduxarxa.

En una primera fase Wikidones promou la creació de 4 grups de treball temàtics: 1) història, 2) cinema, 3) arts i disseny, i 4) ciència i tecnologia. Cada grup estarà acompanyat per dones especialistes en el tema, que treballaran amb un grup de dones interessades a generar al menys un article de qualitat cadascuna amb perspectiva de gènere i feminista per a la Viquipèdia en català.

Si voleu formar part del projecte Wikidones com a productores de continguts, només heu de posar-vos en contacte amb la coordinadora del projecte a La Bonne, Marta Nieto (wikidones@gmail.com), indicant el vostre tema d’interès i us incorporarem al grup de treball corresponent.

Podeu descarregar-vos el document de difusió clicant AQUÍ.

20140730_wikidones_difusio.pdf