k2_items_src_935dbd09c0a7727e2143877810820513

S’apropa el final de curs i a La Bonne no parem. Per celebrar tot el que està en marxa i tot el que vindrà (i també el fet que hem sobreviscut a uns temps durs per a totes), volem obrir La Bonne al barri i a tothom. Per això el dia 26 de juny esteu convidades a LES BONNE SURVIVORS, una jornada plena d’activitats a la que us convidem a assistir-hi i gaudir!!!

A les 17:30h, comença al Hall una visita dinamitzada i performàtica al Centre de Cultura de Dones i la Biblioteca Francesca Bonnemaison (només per a veïnes i veïns del barri o persones vinculades a entitats del barri, dins del marc de la Festa Major de Ciutat Vella). De la mà de la Isabel Segura i Les Salonnières (artistes residents). I a les 20:30h, concert BONNE SURVIVORS amb Marinah (la veu de Ojos de Brujo i resident a La Bonne) + Big Sur (indie-folk directament des de UK) + DJ Niky.

L’entrada és lliure però l’aforament limitat, així que heu de reservar entrades a info@labonne.org amb l’assumpte “Bonne Survivors” i indicant el nom i el nombre d’entrades.

US HI ESPEREM!!!!