Des de la seva nova etapa, La Bonne ha apostat per els projectes artístics que liderats per dones de talent, destaquen per la seva singularitat i caràcter. En aquesta ocasió l’artista Marinah, la que va ser la veu d’Ojos de Brujo durant 10 anys, ha aterrat amb el seu nou projecte en solitari El baile de las horas (part del disc ha estat enregistrat als estudis de La Bonne) i durant un període, estarà en residència a La Bonne a partir d’un conveni signat amb la seva discogràfica Montuno, per a dur a terme tot el treball artístic i visual del projecte i per treballar amb el nostre equip de professionals.

© 7potencias

El nou projecte de Marinah ens parla de com tornar a començar, de la confiança en una mateixa i en la saviesa de les dones per trobar la força per transformar allò que vulguem a la vida, però sobretot, d’un viatge que et transfigura, un viatge guaridor cap a nous espais per descobrir.

De moment us fem arribar els primers fruits d’aquesta col·laboració: el teaser i el videoclip del single que s’ha gestat amb l’equip de La Bonne i us recomanem el seu nou disc. A més, aprofitem per anunciar que aviat durà a terme un concert de presentació del disc per a totes les SòciAmigues de La Bonne i per donar suport al nostre projecte.