Dijous 27 juny a les 18h (Sala La Cuina)

Entrada lliure

Workshop a La Bonne

Pot la dansa del ventre reflectir les contradiccions de les nostres identitats? Com els estereotips de gènere afecten als nostres cossos? Poden els nostres cossos incidir al nostre entorn polític o social?

Aquestes són algunes de les preguntes que planteja el projecte Balady, que observa com els rols i models de gènere afecten els nostres cossos a través de la dansa del ventre i els intercanvis culturals.

Wokshop a El Caire

Aquesta iniciativa d’Emilie Vidal d’Interarts (Barcelona) i Donia Maher de Hassala (El Caire) és fruit d’una col·laboració que es va iniciar a la tardor del 2012 en el marc del Programa Tandem/Shaml de la Fundació Europea de la Cultura, Mitost, Al Mawred Al Thaqafy i Anadolu Kültür . A partir dels tallers, experiències i entrevistes s’ha realitzat aquesta pel·lícula homónima que s’estrena ara a La Bonne.

Trobareu tota la informació al blog del projecte.