Taller


Divendres 17 de maig, de 18 a 21h


Preu: 22€ preu SòciAmiga. 24€ preu general

 

[Foto: Eli Fontarnau] [Foto: Eli Fontarnau]

Partirem de l’anatomia  vivencial (palpació, visualització, sensibilització, mobilització) per després poder treballar aspectes fonamentals de la dansa: la consciència corporal, la mobilitat articular, l’equilibri força – flexibilitat, la coordinació, la utilització de l’energia, el pes, l’espai, el temps, el ritme, les qualitats del moviment i el contacte. Anirem de l’anatomia a la percepció sensorial i d’aquesta a la coordinació i fisicalitat del cos en relació a l’espai.

A través d’una escolta fina i profunda treballarem individualment, i amb l’ajut de diversos materials i de companys. Aprendrem des de l’exploració i autodescobriment i també a partir d’exercicis, seqüències de moviment i jocs d’improvisació. Aprendrem i/o afinarem uns fonaments del moviment que ens serviran per qualsevol pràctica corporal i sobretot ens donarà més possibilitats de moviment, d’expressió i comunicació.  Aquest és un taller apte per a tothom.


 

Imparteix el taller: Olga Tragant. Ballarina, coreògrafa, professora de dansa i directora de l’espai tragantDansa. Ha compaginat la dansa amb els estudis de treballs de consciència corporal i ha presentat el seu treball a diferents teatres i sales de Catalunya i la resta de l’Estat Espanyol, a França, Portugal, Holanda, Estats Units, Japó i Mèxic, Marroc. L’Olga Tragant té una experiència de vint anys en la docència de la dansa.