Taller


Preu: 22€ preu SòciAmiga. 24€ preu general

 

Taller dirigit a totes les persones que vulguin participar activament en el seu procés cap a la curació, a aquelles que hagin viscut o estiguin convivint amb alguna malaltia, així com als o a les seves acompanyants.

Per tal de fomentar el benestar emocional, cognitiu i físic és necessari connectar amb la nostra essència creativa i curativa. Ser actives participant amplament en el nostre procés. Respirar i abraçar cada decisió. Ser presents aquí i ara.

Aprendrem mètodes que ens permetin:

– Identificar i desbloquejar zones amb excés de tensió i estrès, a través d’un treball de respiració i consciència corporal.

– Deixar fluir la nostra energia curativa a través de tècniques de moviment lliure i txi-kung.

– Connectar amb el propi potencial positiu i transformador, a través de tècniques de mindfulness i meditacions guiades


Imparteixen el taller: Montser Castellà Olivé i Ada Vilaró Casals

Montse Castellà Olivé dirigeix seminaris de meditació, en el context del budisme, integrant tècniques de cos de tai txi i txi kung.

Ada Vilaró Casals és ballarina i actriu. Des de fa tres anys conviu amb una malaltia oncològica, havent passat pels tractaments de quimioteràpia i radioteràpia, així com un gran ventall de teràpies alternatives.

 “Aquest taller sorgeix de la necessitat de compartir la meva experiència amb els altres, tot allò que m’ha ajudat, que m’ha donat coratge i energia”.