cultura_cures-fragmento

Hem decidit cuidar-nos entre tanta crisi… tenir cura del nostre cos social… sortint als carrers sempre a cridar quan calgui… i del nostre cos personal… intentant no emmalaltir. Obrim un nou espai, una nova habitació confortable a la Bonne… perquè tenim ganes de cuidar-nos dels efectes devastadores del moment que vivim…

Han passat 10 anys i nosaltres, les que ara estem intentant mantenir aquest vaixell a la línia de flotació tot i les adverstiats… escoltant els desitjos de moltes dones que ens han fet arribar els seus missatges a través d’ampolles en aquest mar de confusió que estem travessant… sentim que cal inaugurar aquest espai… un espai que hem anomenat Les Cultures de la Cura.

Aquest mes de maig que celebrem que fa 10 anys que es va iniciar el projecte del CCDFB us oferim un receptari de píndoles curatives per als dolors que ens provoquen els temps que vivim, píndoles per a pujar les notstres defenses i per a l’autodefensa… per al cos, l’ànima, la ment, la consciència, el mal humor, l’estrès, el confort… doncs totes sabem que ara més que mai la nostra salut i alegria és altament política i és una gran forma de resistència…

Bufen temps de nous paradigmes on pot conviure alegrement allò social amb allò amorós i personal i us convidem a desplegar veles amb nosaltres…

Les Cultures de la Cura: Un espai per a cuidar-nos, per a reflexionar, per la poètica, la bellesa, els teixits, els perfums, els crits, els records, les llavors, l’autodefensa, l’alletament… i tot allò que vulguem fer lliurement i sense demanar permís.

Programació sencera aquí.