Taller per practicar i debatre

Dimecres 20 de març de 18 a 20h a La Bonne

En el marc del projecte Balady, que té com a principal objectiu explorar els imaginaris i les pràctiques relacionades amb la dansa del ventre des d’una perspectiva cultural i de gènere, Interarts en col·laboració amb Hassala presenten aquest dimecres el workshop Mujer, poder y danza del vientre, una col·laboració entre dones del Caire i Barcelona, a La Bonne.

Les dones interessades podran iniciar-se a la dansa del ventre i, a la vegada, reflexionar sobre com els rols de gènere incideixen en els rols de les dones. El resultat d’aquest projecte serà un audiovisual que es projectarà en diferents sessions de debat a Barcelona i al Caire.

El projecte forma part del Programa Tandem/Shaml impulsat per la Fundació Europea de la Cultura, Mitost, Al Mawred Al Thaqafy i Anadolu Kültür, amb el suport de Robert Bosch Stiftung, DOEN Foundation i Mimeta.

Activitat gratuïta. Hi ha places limitades. Informació i inscripcions per telèfon (934 877 022) o per correu electrònic (evidal@interarts.net).