Les Salonnières són un col·lectiu artístic indisciplinar format per Laura Cardona, Ester g. Mecías, Cèlia Prats, Meritxell Romanos i Marta Xibillé que des de 2006 desenvolupen projectes artístics i educatius. A partir del cos i l’actitud, creen escenaris desinhibits en els que interactuen amb el  públic per a provocar i qüestionar, amb petites disrupcions en el dia a dia, comportaments i pensaments relacionats amb la identitat personal i col·lectiva.

 

 

Les Salonnières són artistes residents a La Bonne des de gener de 2013. Durant tots aquests mesos, destaquen la producció del projecte El Ritual, que gira al voltant de la celebració de la sexualitat i l’orgasme. Concretament, el hit Lick, lick, lick, la performance El Ritual#4_Happy-V-Day i el Ritual #05 lick, lick, lick performance. A més, l’edició del vídeo-performance Nobody Knows I’m a Feminist, vídeo seleccionat per a l’arxiu Re.Act.Feminism. Actualment tenen en projecte tres video-accions més que desenvoluparan durant l’últim trimestre de 2013.

Més informació sobre Les Salonnières aquí.