29 de gener de 2013 (Universitat de Barcelona) * Grup Theta

El Grup Theta va ser convidat per l’Assumpta Bassas a una mostra de performances de les alumnes de “Estudis de Performance” de la facultat de Belles Arts de la UB.

assumpta_ub_seqüencia

assumpta_ub_fragil Totes les imatges d’aquesta sessió aquí.

16 de febrer de 2013 (Fundació Antoni Tàpies) * re.act.feminsim –  Grup Theta

Dins del marc de l’exposició re.act.feminism a la Fundació Tàpies, el Grup Theta  va organitzar una mostra de performances de 5 minuts en la que vam poder gaudir de les peces de diferents integrants del Grup Theta;  Verònica dos “Contracture”, Melissa Caminha “Xereca”, Arkadi Lavoie Lachapelle “Huecos”, L’Orquestra dels uDols, Joana Mollà Hinarejos “acció nº2, algeps i paper” i Ayako Zushi “ Fuka”.

loving_performance_react_feminism

Totes les imatges d’aquesta sessió aquí. (Gràcies a les Salonnières 😉 )

 


23 de març de 2013 (La Bonne) * Sindillar – Grup Theta

El públic assistent del cicle de documentals “Les dones immigrades qüestionem el paradís” va participar activament a la performance Las Maquilas, que van proposar el grup Theta, les artistes de performance de La Bonne. A més, es va projectar el documental A largo plazo, de Ramon Catà i Andrea Xucla i es va presentar Sindillar / Sindihogar com a model d’organització sindical independent.

Totes les imatges d’aquesta sessió aquí.

 


10 de maig de 2013 (La Bonne) Hannah Arendt –  Yara Haskiel

La Mosta Internacional de Films de Dones va recuperar la figura Hannah Arendt a La Bonne. A partir de la projecció de Una certa mirada, el col·lectiu THETA va duur a terme una sessió de treball compartida amb el públic assistent.

Mireia Zantrop
Totes les imatges d’aquesta sessió aquí.

 

 


El GRUP THETA aglutina un total de 50 artistes de performance o Art d’Acció i està vinculat a altres espais i col·lectius com ara el grup Corpologia, la Facultat de Belles Arts de la UB. Aquest grup es va crear a partir d’una convocatòria oberta i està en continuu creixement.