Escriu el teu guió, grava i munta el teu curtmetratge digital en 4 mesos


 

Aquest curs està dirigit a:

– Persones que desitgin iniciar-se en l’apassionant món del cinema des d’una pràctica intensa tant a nivell tècnic com artístic.

– Persones amb formació audiovisual prèvia que busquin una experiència de creació intensa que els permeti expandir el seu coneixement gràcies a l’estreta col·laboració amb professionals en actiu.

Obert al públic en general

 

Objectius:
Al final del curs cada participant tindrà un curtmetratge finalitzat amb la qualitat tècnica i artística suficient com per a poder iniciar / consolidar la seva trajectòria professional.

 

Fases o Mòduls:
El procés de creació de l’obra cinematogràfica consta de 3 fases, que podran cursar-se correlativament o per separat:

1- Guió amb Carmen Ávalos del Pino: de la paraula a la imatge, utilitzant tècniques d’escriptura cinematogràfica de fàcil implementació i amb l’ajuda del guió tècnic i l’storyboard.

2- Rodatge amb Eli Prandy: materialització de les idees en localitzacions reals i treball de direcció amb actors. Tècniques de funcionament de càmera i d’il.luminació professionals. Rodatge del curtmetratge.

3- Muntatge amb Maria Zafra: edició del curtmetratge i funcionament del programa d’edició FINAL CUT.

 

Metodologia de treball:

Seguiment individualitzat del treball de les participants tant en l’escriptura del projecte com en la seva producció (rodatge i muntatge). Les alumnes podran inscriure’s a les 3 fases o podran incorporar-se als mòduls que els interessi de forma independent.

 

Dates:

-mòdul I escriptura (40h): 10 sessions, del 26 de febrer al 4 d’abril. Dimarts i dijous de 10h a 14h.

-mòdul II rodatge (41h): 11 sessions, del 12 d’abril al 17 de maig. Dijous i divendres de 10h a 14h (les tres primeres sessions seran de 10h a 13h).

-mòdul III muntatge (39h): 13 sessions, del 22 de maig al 19 de juny. Dilluns, dimecres i divendres, de 10h a 13h.

 

Preu del curs:
690€  (curs sencer)
230€ (un mòdul sol)

Les SòciAmigues de La Bonne tindran un 10% de descompte en el preu del curs sencer.